Skip to content

Sportmassage in Amstelveen

Sportmassage in Amstelveen op basis van nieuwste inzichten

Wil je een sportmassage in Amstelveen boeken bij een gecertificeerd sportmasseur? Als gediplomeerde Orthopedische massagetherapeut bied ik een divers palet aan massages in Amstelveen aan. Ik blijf mijzelf continue bijscholen zowel in Nederland als buiten de grenzen. Verder doe ik altijd de nodige research om jou beter te kunnen helpen. Een massagetechniek die vaak bij sporters wordt uitgevoerd is de deep tissue massage. Doordat ik een langzame, langdurige en continue druk geef op de spieren laat het littekenweefsel en de verklevingen los van de spieren en het onderliggende weefsel. Dit zorgt ervoor dat je minder last heb van spanning in de spieren en het weefsel. Ook wordt de bloeddoorstroom verhoogd en daardoor worden afvalstoffen sneller opgeruimd. Wil je ook een sportmassage in mijn praktijk in Amstelveen boeken? Neem contact op!

Sportmassage in Amstelveen met triggerpoint therapie

Een van de sportmassages in Amstelveen die in mijn aanbod zit is triggerpoint therapie. Triggerpoints worden ook wel spierknopen genoemd en kunnen veel pijn veroorzaken in de spier zelf of doorstralende pijn veroorzaken. Door directe druk uit te oefenen op de triggerpoint, wordt de spierspanning verminderd waardoor pijnverlichting plaatsvindt. Ben je op zoek naar een sportmassage gericht op het bindweefsel? Dan is cupping-therapie een geschikte vorm waarbij er speciale cups op jouw huid worden gelegd. Deze zuigen zich vacuüm en zorgen voor minder pijn, een verbeterde doorbloeding, ontgifting van het lichaam en ontspanning. Boek de sportmassage in Amstelveen die bij jouw klachten past! Vaak is (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk bij de zorgverzekeraar.

Je kunt bij mij terecht voor o.a.

Sportmassage Amstelveen

Neem contact op

Sportmassage in Amstelveen aangepast op jouw klacht

Zoals je leest is mijn aanbod voor sportmassage in Amstelveen erg groot. Hierdoor kan ik voor ieder type klacht een geschikte massage aanbieden, zoals verschillende vormen van massagetherapie. Naast het geven van een massage kijk ik ook naar de mobiliteit van het gewricht en of er elders in het lichaam een disbalans is. Je krijgt dus geen behandeling van een luttele 20 minuten maar kijk ik naar het gehele beeld. Professionaliteit, duidelijkheid en discretie staan bij mij dan ook hoog in het vaandel. Heb je al een diagnose gekregen van je huisarts of ziekenhuis specialist en wil je meer doen dan de opgedragen oefeningen? Schroom niet om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie en uitleg ben ik altijd bereikbaar!

Meer weten over Orthopedische massagetherapie of Myoskeletale Therapie?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.