Skip to content

Massagetherapie

Massagetherapie met een multidisciplinaire aanpak

Last van chronische pijn of een andere aandoening zoals frozen shoulder of rugklachten? Massagetherapie kan uitkomst bieden bij een scala van pijnklachten. Hierbij kun je denken aan pijn in spieren en gewrichten, pijn na blessures en trauma’s of een (langdurige) bewegingsbeperking in je gewrichten. Wist je dat ik voor orthopedagogische massagetherapie een opleiding heb gevolgd in Amerika en Canada? Ik mag met trots zeggen dat ik de enige gediplomeerde Orthopedische massagetherapeut in Nederland ben! Door alle opleidingen en bijscholingen die ik heb gevolgd heb ik een unieke zienwijze ontwikkeld en maak ik gebruik van een multidisciplinaire aanpak. Dat is in mijn ogen veel krachtiger dan een techniek of vorm van behandeling. Wil je ook ervaren wat massagetherapie voor jou kan betekenen? Maak gelijk een afspraak!

Massagetherapie is gericht op drie belangrijke processen

Waarom is massagetherapie vaak zo effectief? Dit komt omdat er bij massagetherapie gebruik wordt gemaakt van drie belangrijke processen. Zo begint de behandeling met het uitvoeren van orthopedische functietesten en specifieke spierfunctietesten. Vervolgens voer ik een aangepaste deep tissue en fascia-massage uit. Daarnaast gaan we oefenen met systematische krachttraining en stretchoefeningen. Met massagetherapie kan de structurele balans in het lichaam hersteld worden. Ook vermindert het de acute pijn in weke delen en zal flexibiliteit verbeterd worden. Wil je ook een massage boeken in mijn praktijk in Amstelveen? Neem contact op!

Je kunt bij mij terecht voor o.a.

Massagetherapie

Neem contact op

Unieke vorm van massagetherapie: myoskeletale therapie

Heb je al lang last van pijn of heb je houding problemen of scoliose? Een specifieke vorm van massagetherapie die hierop is gericht heet myoskeletale therapie. Daarbij worden er geen symptomen bestreden wat je in eerste instantie misschien raar in de oren klinkt. Daar ligt de oplossing namelijk niet! Myoskeletale therapie is zo effectief omdat we op zoek gaan naar de ware bron van pijn en daar wordt een oplossing voor gezocht. Er wordt gebruik gemaakt van spiermanipulatie om de gewrichten weer in beweging te zetten. Al na een paar sessies zul je merken dat er minder spanning en stress ervaart, minder chronische pijn ervaart en hierdoor weer beter kunt presteren. Wil je meer weten of een sportmassage boeken in mijn praktijk in Amstelveen? Neem contact op door te mailen naar info@jrmassagetherapie.com

Meer weten over Orthopedische massagetherapie of Myoskeletale Therapie?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.