Skip to content

Massage Amstelveen

Massage in Amstelveen met gebruik van de nieuwste technieken

Ben je op zoek naar een massage in Amstelveen waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste effectieve technieken? Als gecertificeerd sportmasseur met meer dan 22 jaar werkervaring in de medische wereld bied ik jou verschillende soorten massages aan. Uit mijn medische achtergrond put ik de nodige kennis en inzichten en daarnaast blijf ik mij bijscholen. Ook ga ik buiten de grenzen om specifieke scholing te volgen die in Nederland niet beschikbaar is. Hierdoor heb ik een unieke zienswijze ontwikkeld en kan ik putten uit een rijk arsenaal aan technieken om jou te verlichten van pijnklachten. Ik pak lichamelijke klachten zoals pijn en bewegingsbeperking op een andere manier aan dan een reguliere massagetherapeut zou doen. Bij het geven van een massage in Amstelveen ga ik op een klachtgerichte manier te werk. Wil je meer weten over mijn werkwijze? Ik vertel je er graag meer over!

Massage in Amstelveen voor verschillende typen klachten

Het aanbod voor een massage in Amstelveen wat ik jou kan bieden is uitgebreid. Zoals je al kon lezen school ik mij continue bij in de nieuwste technieken. Een voorbeeld hiervan is manuele lymfedrainage. Heb je een zwelling na een operatie of heb je een zwelling opgelopen na een trauma? Dan is deze zachte massagevorm erg geschikt waarbij de lymfevaten centraal staan. Deze bevinden zich dicht aan het huidoppervlak en door ze met een specifieke techniek te masseren, wordt de drainage bevorderd. Hierdoor worden afvalstoffen sneller opgeruimd en komt je lichaam in een toestand van herstel en rust. Wil je een massage in mijn praktijk in Amstelveen boeken? Of ben je specifiek op zoek naar sportmassage in Amstelveen? Neem telefonisch contact op via 06-30111133.

Je kunt bij mij terecht voor o.a.

Massage Amstelveen

Neem contact op

Massage in Amstelveen wordt geheel of gedeeltelijk vergoed

Naast manuele lymfedrainage heb ik mij toegelegd op veel meer verschillende vormen van massage. Heb je acute of chronische pijn? Kijk dan eens bij myeskeletal therapie en orthopedische massagetherapie. Deze laatst vorm van massagetherapie is erop gericht om de beweging in je aangedane gewicht te vergroten, pijn te verminderen en ervoor te zorgen dat je weer normaal kunt bewegen in het dagelijks leven. Moet je geopereerd worden of ben je herstellende van een ingreep? Pré en/of post operatieve massagetherapie zorgt voor bevordering van het herstel. De massages die ik aanbied in mijn praktijkruimte in Amstelveen worden vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit hangt af van jouw ziektekostenverzekeraar en de aanvullende verzekering die je hebt afgesloten. Wil je een massage boeken? Vul het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Meer weten over Orthopedische massagetherapie of Myoskeletale Therapie?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.