Skip to content

Over mij

Mijn naam is Jagoda Rodic, ik woon en werk mijn hele leven in Amsterdam en Amstelveen. Sinds 1996 werkzaam in een ziekenhuis op de Spoedeisende Hulp en mede hierdoor een gedegen kennis van het menselijk lichaam vergaard.
Ook al werk ik nog steeds met veel plezier in het ziekenhuis, het voelde nooit als mijn eindstation.

Ik miste iets…, totdat ik in 2015 een Sportmassage opleiding deed en vanafdat moment ging alles in een sneltreinvaart. Ik hoor nog steeds het zinnetje in mijn hoofd; “dit is pas het begin van mijn reis”.

De opleiding Massagetherapie in NL gaf mij niet de voldoening waar ik zo op zoek naar was. Na een gedegen onderzoek vond ik de opleiding Orthopedische Massagetherapie. Deze therapie sprak mij enorm aan en ik ben hiervoor de opleiding gaan volgen in Amerika en Canada.

Inmiddels ben ik de enige gediplomeerde Orthopedische massagetherapeut in Nederland.

Momenteel ben ik alweer in opleiding voor Myoskeletale therapie waar ik ook ontzettend enthousiast over ben. Ik heb aan den lijve mogen ervaren hoe effectief deze is!

Op dit moment volg ik nog steeds opleidingen en bijscholingen in het buitenland, omdat de kennis waar ik behoefte aan heb gewoonweg niet in Nederland te vinden is. Het heeft ervoor gezorgd dat ik lichamelijke klachten zoals pijn en bewegingsbeperking op een andere manier aanpak dan een reguliere massagetherapeut zou doen.

Daarnaast is het bij mij is geen 20 minuten behandeling ;))

Wat kunt u van mij verwachten?

Professionaliteit, duidelijkheid en discretie staan bij mij hoog in het vaandel. Ik ben enthousiast in mijn vak, doe de nodige research om iemand beter te kunnen helpen, maar verwijs wel door indien nodig naar bijvoorbeeld een arts of een andere hulpverlener.

Wat belangrijk is voor u om te weten is, dat ik een klachtgerichte Massagetherapeut ben.

Belangrijke Opleidingen Massagetherapie:

  • NGS Sportmasssage
  • Massagetherapeut (Hbo opl. Nederland)
  • Orthopedisch Massagetherapeut (opl. VS en Canada)
  • Myoskeletal Master Therapeut i.o (opl. VS en Ierland)
  • MSTR Littekentherapeut i.o (opl. Nederland)

Daarnaast volg ik jaarlijks extra specifieke bijscholingen om up to date te blijven met de nieuwste technieken.